Workshops

Wilt u in een ontspannen sfeer samen met vriendinnen en/of familie knutselen als teambuilding, vrijgezellenuitstapje of voor de gezelligheid, dan is de techniek van Décopatch zeer geschikt. Ik leg het graag kort en duidelijk uit voordat u aan de slag gaat met een workshop.

pak en plak

U heeft de keuze uit veel voorwerpen, zoals vogelhuisjes, theepotten en -dozen, tassen/sleutelhangers, houten letters is alle soorten en maten, dienbladen, canvas, kandelaars, vazen, MDF-woorden naar eigen wens, gebaksservies enz., die beplakt kunnen worden met Décopatch. Uiteraard kan je ook zelf voor voorwerpen zorgen. Deze workshop biedt een grote mate van individuele keuzevrijheid en leidt gegarandeerd tot een verrassend eindresultaat!

Crealinda hanteert een minimum van 2 personen.

De tijden voor de knutselparty zijn in overleg. U beslist dus zelf wanneer en waar het u het beste uitkomt. Ik vraag wel een onkostenvergoeding van € 0,21 voor de te rijden kilometers naar de locatie. Binnen Hoogerheide kan Crealinda desgewenst een locatie voor u regelen.

schuif maar aan!

Heeft u geen zin om een workshop te organiseren, maar wilt u wel graag een workshop bijwonen, dan bent u van harte welkom om één van de workshops die Crealinda zelf organiseert.hart decopatch crealinda


Iedereen kan aanmelden!

De kosten voor de workshop bedragen € 17,50 p.p. Hierbij inbegrepen is het materiaal, het papier, het te beplakken artikel en een consumptie. De prijs is exclusief kilometervergoeding buiten Hoogerheide.

 

Prijs te hoog?

 

U kunt ook een workshop aanvragen voor een ander tarief of voor kinderen. In dat geval past Crealinda de artikelen aan naar het gekozen budget.

Mocht u aan een van bovenstaande workshops willen deelnemen, dan verneem ik graag van u via crealinda@home.nl.

Mocht u de workshop aan iemand kado willen doen, dan zorgt Crealinda  voor een leuk ingepakte kadobon, zodat u een origineel (verjaardags)kado hebt...

 

Workshop Décopatch CrealindaWorkshop Décopatch Crealindaworkshop Décopatch Crealindaworkshop Décopatch Crealindaworkshop Décopatch Crealindaworkshop Décopatch Crealindaworkshop Décopatch Crealinda