Onderstaande artikelen zijn kant-en-klaar te koop. Ze zijn reeds voorbewerkt door Crealinda of met dessin naar keuze leverbaar.

 


 Piepschuimen hartjes bol - bedankjes

Piepschuimen 3D hartje 8 x 8 x 2 cm met dessin Décopatchpapier naar keuze. Per stuk voor € 1,50 of 10 stuks voor € 10,95. Leuk om met een stokje ergens in te zetten of prikken. Met een touwtje zijn ze ook prima op te hangen. Tip: origineel bedankje (geboortebedankjes, trouwbedankjes, communiebedankjes, bij afscheid van kinderdagverblijf / juf of meester, etc.)! Wanneer u wenst kan ik een foto (of uitgeprinte foto op papier) op pasfotoformaat op het hartje verwerken. Op = op! Meer foto's op http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/crealinda/a-26234497/producten/bedankjes-10-stuks/.

Décopatch Crealinda - bedankjes hartjes bol

MDF-woord Luck- IN PRIJS VERLAAGD!

MDF-woord Luck (22,5 x 8 x 2 cm) door Crelinda beplakt met papier naar keuze voor € 5,20. Leuk om kado te doen. Extra voorbeeldfoto of bestellen? http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/crealinda/a-26258621/producten/mdf-woord-luck/

MDF Luck Crealinda

Hanger

In ieder dessin uit de voorraad te leveren. Wordt beplakt en vernist geleverd met lintje voor € 2,25 per hartje. Leuk voor moederdag! Afmeting hartje 85 x 88 x mm. Bestel dit hartje in de door u gewenste kleur (alle vellen onder tab 'materialen en mogelijkheden Décopatch' zijn mogelijk) via http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/crealinda/a-26208737/producten/houten-hartje/, waar ook nog een andere foto als voorbeeld te zien is.


Houten hartje ook onbewerkt los te koop of als knutselpakket. Zie hiervoor de prijzen bij 'houten figuurtjes' en/of 'knutselpakketten'.


houten hartje Crealinda knutselpakkethartje decopatch crealinda

Houten vogelhuisje

Houten vogelhuisje met houten stokje 14 x 11 x 15,5 cm beplakt met dessin Décopatchpapier naar keuze en lintje. Per stuk voor € 8,95. Onbehandeld voor  € 3,70. Op = op!

vogelhuisje decopatch Crealinda


NIEUW! - Canvas multibord

Op kleur(encombinatie) en/of dessin te leveren. Wordt kant-en-klaar geleverd met hartje voor € 6,95. Afmeting canvas 30 x 30 cm. Wordt veel gebruikt als haarspeldjesbord. Superleuk en vooral praktisch! Bestel dit canvas multibord in de door u gewenst kleur(combinatie) via http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/crealinda/a-27073776/producten/canvas-multibord-30-x-30-cm/.

canvas multibord Crealinda haarspeldjespraktisch bord haarspeldjes Crealindacanvas multibord Crealinda decopatch

 Naamslinger

In ieder dessin uit de voorraad te leveren. In kant-en-klare slinger variant met kralen, lint en figuurtje voor € 2,50 per letter. Leuk als origineel (kraam- of doop)cadeau, maar ook leuk met woorden als bijvoorbeeld pasen, welkom, love, home enz. Letters zijn 5 cm of 6 cm (eigen keuze) hoog en 9 mm dik. Bestel een naamslinger via http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/crealinda/a-26501011/producten/naamslinger/.

 

Letters ook onbewerkt of letters beplakt met Décopatch los te koop. Zie hiervoor de prijzen in de letterhoek.

naamslinger Crealinda Décopatch kraamkadonaamslinger Crealinda

Sleutel/tassenhanger


In ieder dessin uit de voorraad te leveren. Met kralen (aangepast aan de kleur van het papier), lint en figuurtje (keuze uit bloem, hart, rondje, letter of iets naar uw eigen wens) voor € 3,95. Leuk als origineel cadeau. Bestel een sleutel/tassenhanger via


http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/crealinda/a-27073586/producten/tassen-sleutelhanger-met-1-houten-figuur-naar-keuze/.


Een echte blikvanger!

sleutelhangers Crealinda decopatch

Theepot

Theepot door Crealinda beplakt is met Décopatchpapier naar keuze voor € 8,95. Leuk al blikvanger op een dienblad of als origineel cadeau voor een theeliefhebber! Bestel een theepot via

http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/crealinda/a-26239119/producten/theepot/

theepot décopatch Crealinda

 Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Ophalen in Hoogerheide mag ook.